♡assalamualaikum

currently updating First.

Thursday, February 12, 2015

mengumpat aku eh?

Hahaha aku baru search nama sendiri kat twitter

Baru sedar ramainya mengumpat aku sejak 2011

Hahahahaha ngoknye.

Hahaha tu lah lain kali nak cakap pasal aku, kita direct je borak kat sini okay.

Yelah tau ramai bengang aku tak sambung AdVidHaq, tak sambung Kamu Indah, private blog tiba-tiba pastu tak invite, abai blog abai readers yadayadayada

Yelah yelah aku salah.

Ni nak sambung balik la ni.

Mohon khabarkan pada kawan2 anda, kot diorang masih marah dan tak puas hati.

Hahaha by the way aku terhiburlah.

Lagi2 umpatan dari bloggers yang aku kenal i sawwww youuuuu

Haha tu je bye.

Blogger jahat,
Cucuratap

12 comments:

Anonymous said...

Mohon cik cucur tabah...kekeke...nasib dah follow kat twitter..takde can la nak ngata..eh..hihihi - elnona

cucuratap said...

Haha tak apa ;)

cucuratap said...
This comment has been removed by the author.
zarith said...

Welcome back cucuratap!! ^_^

cucuratap said...

Haiiiiiiiiiiii

cucuratap said...
This comment has been removed by the author.
MaY_LiN said...

kemain lg ye..

MizaEija said...

Kita xde ngumpat pun...sabor je tunggu....
sampai lupa jalan citer dah =p
kikiki~

Milla said...

Xde ngumpat nya, tertunggu2 ada la

jaeshinn said...

i see you favoriting my tweet. haha cucur. we really misss yaaaa

NJ said...

Miss you and all the cerita.... hehe... welcome back dear.. :)

Anonymous said...

Nak advidhaq tolong laaa tolonggg nakkkk

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio