♡assalamualaikum

currently updating First.

Monday, April 8, 2013

Err.. Hai?

Assalamualaikum.

Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lamanya tak jumpaaaaaaaa *berpelukan mesra seperti di musollah*

Okay. Tipu. I know. Aku tak semesra itu.

Ehem.

Untuk awak, ya anda saudari, yang telah menghantar email-email berbaur comel dan terharu dengan ayat paling manis didunia mengatakan rindu novel aku slash rindu aku, maka dengan ini, dengan segan silunya, blog ini dibuka semula.

Tapi jangan mengharapkan sambungan atau novel barulah, sebab aku sibuk berkerja sekarang.

Masih ingatkah awak dikala zaman keseronokan kita di tahun 2008 & 2009? Ya, itu tidak berlaku lagi ya. Harap maklum.

Aku busy ah. Tak tipu. Kerja penat, serius. Lepastu balik rumah nak tengok Running Man lagi, nak update K-Pop Inkigayo lagi. Ha, sibuk kan? Dah kata tak tipu.

Untuk orang yang baru masuk sini, hai :) Kamu mungkin tidak selesa dengan saya sebab saya suka tulis benda tak urban. Gittewww?

Untuk awak-awak yang setia, DAH TAK PAYAH HANTAR EMAIL RINDU RINDU LAGI TERHARULAH TAU TAKKKK??


Ok. Bye. Terima Kasih. Kita kan cool kan, jadi aku tak payah cakap i miss you too ke apa kan? kan? Yes lets skip that part.

Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih.



40 comments:

nur said...

welcome back cik cucur. jgn lah menghilang lagi. rindu serindu nya.....

hk said...

haha...sayalah antara manusia2 yg menghantar email ituuuuuu... at last u r back!!!!

umi kalsom said...

oh my... belog ini hidup kembali..haha... pls, jangan tutup belog dah. atleast, boleh marathon semula cerita lama. tak pa, tak kisah... boleh ja ulang baca even 100 kali akan dtg. *ayat beli jiwa* hehe... ;)

MizaEija said...

yeayyyy.... cik cucuratap is back!!!! ai likeee 150 juta kali.. hehehe..
*saya pun termasuk list yg anto warkah rindu kt email tuan tanah.. ahaks*

kobis said...

yeay...epi2...
rindu sgt kt blog cik cucur nie...
^__^

NJ said...

waaaaa....rindu!!!! welcome back!! hehe

Unknown said...

Waahhhhh...dah dapat baca.!! Terharu smpai nak nangis lah.! Akhirnye boleh bace balik cite2 kat sini.! Semalam baru anto email arini dah dapat baca. Yeeyyeyeyeyeye..!!! Dah tak kempunan and tak leleh air liur la baby saya nanti. Mekasey cikcucur.!!

Uwais Al-Qarni said...

welcome back ! =D nak baca balik la cerita2 kat sni

Anonymous said...

sengal!
org xcited k dgn karya dia!!
de ms smbg la cite yg tergantung tuh.cerpen baru keee...
heheee.....
gud luck!jumpa lg!

sufi (",)

cimun3003 said...

wahhh...cik cucur dah balik...*rindu terubat*

Anonymous said...

wah tq u're back...please jgn privatekan blog...

MaY_LiN said...

dak kecik..
welcome back..

LIFE said...

welcome!!!*misssomuch*

farhana hussein said...

Keep writing! lama sangat dah tak baca. :)

iniakuyangpunyahati said...

yeahhhh tq.. n selamat kembali heheheh

miz.nZz said...

ermmmm..... agak2 merasa tak kami baca sambungan citer yg lama2 dlu..... heehe... rindunyer..... nak baca.....

Anonymous said...

hai cucur...hohoho...welcome backkkkk...

eyie said...

Terharu sbb blog kegemaran dibukak smula (T_T) TQ

Anonymous said...

i miss uncle long!! thank you!

yuyume said...

aahhhhhhhhh!!!!!!!!tq so much...!!!!!!!!!!!

adawiyahMS said...

See cik cucur.....u got so many fan's toward ur editing and story...welcome back!

ajex said...

yeayyyy... nak lompat bintang banyak2... hehehe... welcome back cik cucur!!!!!

Anonymous said...

terima kasih

HaNa91 said...

yay! you're back!!! ^^

Salmiza said...

amaigad!!! patut la naluri aku terlonjak2 suruh buka blog sndri(dah berbulan bulan bulan bulan aku tak buka blog sdri), rupanya ada berita dr cucur! terima kasih sbb bukak blk blog ni. terharu okay!

mAdA said...

ngaaaaa!!finally blog ini dibuka semula kepada public!!yeayyy!let's celebrate!;P

Anonymous said...

walllaaaaaweeihhhhhh...
cik cucuuuuurrrrrrr...
huaaaaaaaaaaa, rse nk mlutut mnangis kt sni~~
t'kaku jap tdi tgok blog ni da bley bkak blik!
hahahahhaha..
nyway, welcome back!

airina said...

Okies..bagus! Sebab GA pun dah tak larat reply mesej tanya ke mana awak menghilang wahai cik cucur ;))

Selamat menulis kembali sayang! Yay!

Anonymous said...

finally...terima kasih...

Anonymous said...

ok finally. pnt tau rindu cerpen2 awk..waaaa...muahh

jaeshinn said...

welcome back.

Anonymous said...

Yahooo!! :D

ali.anthem said...

Oh my... welcome back.. rasa nk buat victory dance je tgk belog ni active blk.. huhu

@dDy@ said...

welkam bek miss cucur... rindu citer2 awak. :D

lela said...

walaweh.... bahagianya rasa bila boleh datang sini... cik cucur jgn buat cam ni lagi tau.... mati kutu saya bila tak dapat buat keje sambilan ni (baca enovel kat atas atap ni) bz ye... tak der hal.. cuma berharap sangat2 cik cucur tak lupakan kat 3 sweet couple tu ye... biar lambat asal ada endding nya (*_*)

Anonymous said...

thanks cik cucur... bru ari cb bkk blog ni... alhamdulillah... blh lg sy bca karya awk...tqvm

Aly said...

yeahh! cik cucur kembaliii

oke dah almost sebulan rupanya..

Bussaina CreativeCraft (BBC) said...

tak sangka blh baca lg karya dari cucuratap ni. sy frust gile dulu bila blog ni ditutup.

hari ni tetiba terlintas nama cucuratap dlm kepala, bila search..wah, dah boleh bukak la blog ni. dah lama rupanya blog ni dibuka. ketinggalan lah saya ni. gd luck to cucuratap. dan semoga diberi idea2 yang mencurah2 olah Allah untuk berkarya. luv ur writing vm *__-

Anonymous said...

Yeayyy dah bukak! Please jangan tutup lagi. Suka cara awak tulis.

Unknown said...

Good job awak.. cucuratap tetap dihati. Hidup Nisrin!!!!

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio