♡assalamualaikum

currently updating First.

Saturday, February 25, 2012

ini entry mintak tolong

Assalamualaikum

ehem. *awkward* untuk pengetahuan, aku hidup lagi. haha

ok straight to the point, hardisk aku rosak jd aku memang dah hilang semua benda aku tulis. bukan baru, dah agak lama jugalah dah rosak.

ini bukan alasan semata-mata ya, ini betul2.

So, aku ingat nak sambung tulis Kamu Indah sebab AVH macam stuck kan. Disebabkan aku dah hilang copy aku, nak tanya, what had happen here in this entry? Sila klik ya. Dan  KALAU, kalaulah ada sesiapa tahu kenapa sebenarnya aku tulis macamtu, silalah bantu aku yg agak ngeng disini sebab diri sendiri tulis tapi tak ingat apa-apa.

aku tau entry tu cmm tiba2, mcm takde kesinambungan. tapi KOT-KOT lah kalau aku ada tercerita kat korang dalam ym ke, aku pernah reply email ke, aku tercerita kat mana-mana ke. sebab somehow aku memang hilang ingatan.

mungkin aku pernah scribble the synopsis somewhere tp kalau ada pun mungkin dalam that damn crash hardisk yg rosak itu (dan lagu pun semua hilang tak boleh update itunes dan sync ipod dah stresss gua).

AVH akan sambung la insyaAllah tapi ambik masa sebab aku dah takde copy so kena backtrack dalam blog balik. Ataupun ada siapa2 yg ada copy AVH (wpun blog ni takboleh copy tp manalah tau korang ada skill seperti ninja), mintak tolong emailkan. Terima kasih daun keladi.

one more thing yang mengecewakan, dulu masa kat U, aku ada tulis beberapa bab sci-fi *cewah* sebab kalau anda tak tahu aku penggemar X-Men. walaupun aku tak publish sebab cerita tu terlalu tak logik tapi tu bacaan kegemaran aku kalau boring okayyyyyyy tapi sekarang dah takdeeeeeeeeeeee.

Ok bye. Semoga anda mendapat bacaan yang seronok dekat blog lain sementara penulis blog ini sasau sebentar sebab lost a part of her brain.

pengajaran, lain kali save semua dalam computer je.

20 comments:

Unknown said...

cikcucur....! *excited! semalam baru dok marathon segala cite cikcucur kat cni. arini ada entri baru. walopon bukan psl cite, tapi kite excited..! hahaha.. tp mintak maap. kite tak dapat tolong cikcucur. huk..!

cucuratap said...

hai cikdida. oh takpe it's okey ;)

Anonymous said...

saya xde skill ninja la plak...haih....
hahahah...xpe....kami semua tetap akn tunggu n3 awak yerr,,,

Miss Kira said...

kira pun x dpt nak menolong.. T.T

keSENGALan teserlah.. said...

kalau tak silap, entry tu masa indah jumpa reza kat kl.
indah appeared dpn reza tetiba kot.

reza cam terkejut something like that lah.

aku RASA lah kanda.
aku pun tak ingat sangat. it's 2009 tau. hahaha.
cuba kau gali dalam-dalam balik. hahaa.

Anonymous said...

go cik cucur ! you can do it .

MaY_LiN said...

alahai..
xpa xpa..
duk dendiam..n pikir..
>.<

Cik Miza said...

kalau setakat nak copy semua cite u yg kt sini ... i blh je..tp takat episod yg u post sini je la kan.. hehehe.. (Agak2 i ada skill ninja x sbb i leh copy cerita u.. ) tp i xla publish kt org..

Anonymous said...

alaa....
sedihnya cik cucur...
xpe2..wat slow2..
kami tggu...
all da best!!

~ladybird~

aira said...

Fuhh..khatam lg skali kamu indah..indah bkn blk kl ke nk cr reza?
tu je yg mmpu ingt stlh 2 thn..huhu..

eej said...

cik cucur, if I'm not mistaken that entry was a special entry for Reza' fan (kalau tak silap). why? because u intend to write Kamu Indah as manuscript and hantar publish kat mana2...kalau tak silap lah ye :)

Salmiza said...

aku pun x igt. sama macam cucur jgk. lost some of short memory. =(

Kak Sue said...

Sedihnya....
dulu akak selalu mengikut cerita cik cucur...
x pa ..... buat pelahan-pelahan ok...
cik cucur boleh.....

Anonymous said...

as a reminder jgk. cik cucur back up la smua story dlm emel. paling selamat. even laptop o pc rosak still leh trace balik dlm emel kn?? heee...peace (",)v
gud luck ye..smga cpt2 smbg smua story yg tergantung tu...kami smua setia menunggu..:)))

Anonymous said...

email cucur apa?give n then nanti sy emailkan..last tyme ada copy from ur blog..i'm really sorry..tpi just for my own,not to others..coz sumetimes,when i really upset wif other novels,AVH byk membantu sy gelak x ingat dunia..haahhaha

yraSyg said...

i ada copy avh but just for my own..in fact,u bleh save this webpage to ur computer but save as text file..n then just copy into microsoft words,easy right?

kurus said...

salam kenal dik

looor hurmmm x pernah pula jadi macam nie ..
its ok dear ... go slow ;)

pinkpurle amie said...

Assalamualaikum.... cik cucur

sorry la x dpt membantu... tapi x pe buat pelan2... sye setia menunggu cter indah n adviqhaq... chayok2

Anonymous said...

mesti sedih giler hd rosak.
aku paham perasaan tu
sbb hd aku pn baru rosak thn lps, dh la byk koleksi reality show korea aku dlm tu, 500gb kot.
uwaaaaaa...kita serupa..serupa..

--zoey

Lula An-Nada said...

cik cucur mungkin mungkin you boleh hantar kedai hd you tu untuk diperbaiki hd ni kalau x silap dia sama mcm laptop,komputer or any related things.
hd tu boleh diformat,dibaiki n ditrace kembali dan cik cucur boleh dpt blk karya cik cucur tu lain la klu cik cucur punye hd kene lenyek,gilis or hancur itu mmg x bleh diselamatkan kembali la.
good luck ya cik cucur!

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio