♡assalamualaikum

currently updating First.

Monday, December 5, 2011

Third anniversary!

Cerita Mereka [1] posted on december 2, 2008.

today, dec 5, 2011.


Alhamdulillah. Yelah yelah aku terlambat 3 hari sebab aku memang manusia yang tak ingat tarikh pun tapi takpelah sebab blog ini we share together maka SELAMAT ULANGTAHUN KE TIGA :)!!

*tambah effect letupan di sini*





Terima kasih untuk 1099 hari yang menggembirakan :)

10 comments:

anchovy said...

happy anniversary :D

yeahh. ily cucur :DD

ima said...

tahniah cucratap! ;)

Nuralya Farhana said...

hepi anniversary <3

checond said...

wahh :D
hepy2..sis cucur..i miss AVH

saya :) said...

haha. ni pon kene ea? hehe. apepon hp anvrsary :) tulis byk2 ye kak.

Anonymous said...

slamat ulang taun cucur, hepi for u :) ~uyon~

haikadove said...

woaaah 3rd annversary dah~
happy annversary cucur~ heheee ;D

notie said...

Chaiyok chaiyok... asah ilmu tu bior jadi penulis tersohor. Nak tunggu novel cucuratap dalam pegangan dan boleh belek selagi suka. Apa pun semuga berjaya. Akak doakan satu masa nanti novel hang melata di kedai buku. Yehhhh

Anonymous said...

oh.happy anniversary.apa kata sempena anniversary ni,post la entry baru utk AVH.hehe.nak tau apa kesudahan ad & jaja.really missed them


_ninie_

Anonymous said...

rindu..rindu..rindu......

-idayu-

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio