♡assalamualaikum

currently updating First.

Friday, March 13, 2009

tag from na'dz

*macam lmbt sket aku jawab tag yg bertarikh 9 mac ini.. huhu

1.Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 16 random things,facts,habits or goals about you.
2. At the end, choose 16 people to be tagged
3. You have to tag the person who tagged you [ act lupekan je this words ]
4. If i tagged you, its because i want to know more about you.

aku tak brape pandai jawab soklan pasal diri sendiri. haha. here my ans....

1) aku akan kuat bercakap dalam 2 situasi. Pertama, lapar kemudian tak dapat makan. Kedua, ngantok kemudian tak dpt tdo. Siap sedialah, aku akan bercakap tanpa henti.

2) Aku cerewet tahap langit. Serius. Percayalah. Aku ambik masa almost one hour to choose a bday card. Ade sesiapa mau teman aku shopping??

3) Suka gila melepak. Aku pnah melepak kat mcd berejam-jam ngan member. Uhh.. cerita takkan pernah habis!

4) Aku suka lelaki rambut panjang sbnanye. Hahahaha.. *terase mau gelakkan diri sendiri*

5) Aku tak share problem. Aaaa~saya manusia pelik.

6) Aku SANGAT suka zaman sekolah menengah aku. seronok amat sangat. Aku dulu dok asrama, so segala kebaikan, kejahatan, kejahilan, semua buat sama-sama. Haha.

7) Aku suka English tv series. Gossip girl, Grey’s Anatomy, Numbers, CSI, etc.etc. memang boleh terpaku tak bergerak.

8) Aku sentiasa pakai jam tangan kecuali mandi dan ambik air sembahyang. Yup, tidur pun aku pakai. Sebab tu selalu jek jadi mangsa, “weh, kul bape?”. Saya jam bergerak~

9) Aku tak berapa keperempuanan. Aku hanya pakai jeans dan t-shirt. Baju kurung of course laa~ but no dress, no blouse. Aku rasa cam pelik jek..

10) Parents aku sangat-sangat la sporting. Diorang ade sense of humor yang sangat tinggi, and sangat la loyar buruk. Hehe.

11) Aku ni tak berapa mesra dengan orang yang tak kenal. Kalau berjalan pun, jangan harap aku nak senyum. tapi, kalau melepak dengan member tuh, toksah bayang la.. aku la yg paling gamat sekali!

12) Aku suka pada member-member lelaki aku, sbb diorang respect perempuan as they are. Lelaki yang tak respect perempuan mmg aku tak layan.

13) Haha.. ni fakta best. Aku sangat suka tidur. Serius nih.

14) BMI aku 19.23. hahaha.. tinggi dan berat adalah rahsia. =) oh ye, BMI lebih dari 18.9 is stable, so aku stabil la kira. Heh

15) Masa sekolah, aku suka add math. Aku prefer counting than reading..

16) Aku slalu memekakkan diri dengan earphone. music is my life. heh. let's sing together..

Serius, aku tak pandai jawab tag. Haha.
Sorry na’dz.=(
better la bagi aku soalan then aku jawab, daripada suruh aku describe diri sendiri~
lemah..lemah..

5 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

ko mmg..!!
aku tnye susa tol nk jwab..
bikin panas ajer..
huhu..
ekekkee...
aku taw,,aku taw..suke laki rambot pnjg??
ekekekeekeeee..

cucuratap said...

haha.. sorry byk la zatie..
laki rambut pjg itu menarek.. muahaha
aku single lagi ye~
harap maklum.

keSENGALan teserlah.. said...

menarek??
ekekeee..aku suke laki rambut ala2 rmbut iz nieh..
xder la pnjg sgttt.
eekekee..single??
xtnye pon..

ceritaku MEMORIKU said...

warghhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
akhirnye bls gak tag dr aku.
berjanggut aku tggu.
ahakzzzzz.
ko suke laki rmbut pnjg yg mcm kristal 2 ke?
agagagagagag.
mean ko yg cum iz nie erk?
huhu.ko same dgn aku time ngantok n lapar je angin belah tenggara aku smpai.
he33.thankzz
-na'dz

cucuratap said...

hehe... agak2 ar macam kristal..
hadoi~
kalau.. takat bahu tu ok la kot.
haha=)

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio