♡assalamualaikum

currently updating First.

Monday, January 12, 2009

cakap-cakap cucuratap

hurm.. taktau nak cakap macam mana. maaf..maaf..maaf. rasa bersalah bila tau ada orang yang hampa, tunggu-tercongok entry baru. maaf. ye..tau..salah saya. =( mungkin dah ada orang yang bersuara "cucuratap bz sangat ke?" or "cucuratap pergi mana?". takpelah. yang boleh cucuratap cakap, maaf sangat-sangat. minggu-minggu lepas macam ada masalah. tapi sekarang dah setel, dah boleh girang hati nak menaip. heh. sebenarnya takdelah setel pon, tapi buat apa nak fikir. buat sakit hati, sakit kepala. baik lari. (notice: tak baik lari dari masalah. orang lain jangan buat) haha. tapi betul la, makin kita besar, makin kita dewasa, makin banyak benda besar-berat-payah-sakit yang kita kena hadapi. takpe, DIA bagi uji ujian dekat orang yang DIA sayang sangat-sangat kan? aku pegang kata-kata tu. dugaan-Nya yang kita kena terima dengan lapang hati. hmm, rasa nak tergelak pulak. the matang side of cucuratap is talking huh? haha. dahla. makin ngarut jek aku menaip. tunggu entry baru ye? aku harap takde yang bosan. tau tak, bila aku tengok arkib yang makin panjang tu, aku rasa ape? seronok dah memang tak boleh nak deny, sikit hari lagi boleh menitik airmata kot. hahaha.. (over la aku nih). you know, bila ada orang yang hingin baca apa yang kita angan, simpan dalam otak selama ni.. rasa cam appreciated. *terharu seh* haha. okeh. banyak cakap pulak. two words, terima kasih dan maaf. *sengih-sengih* tunggu sambungan bidadara ye? (cucuratap tengah semangat menaip) haha. oh ye, nak ingatkan, jangan lupa saudara2 kita yang dalam kesusahan perang diluar sana. our concern and support, things that what we should do. salam sengih-senyum-lebar, cucuratap.

5 comments:

DianaTakyuddin said...

tgu dgn sabar..heheh

keSENGALan teserlah.. said...

ngeee..
mg ngah tggu bidadara pon cucuratap..
hehee..
i know2.
ramai student bz awl2 tawon nieh..
me also...
byk gler hmework ckgu kasi...
haila..
isk...

tzaraz said...

tunggu juga....

Unknown said...

aku pom nk tggu jgk bidadara 2..mtk2 la nisrin dgn luth...akk jgn la buat die dgn iz org dgn org len..jgn la spoil de mood eh? hehehe

~emiazsur~ said...

mcm ni yeh gye seorg author...sempoi2..

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio