♡assalamualaikum

currently updating First.

Sunday, December 14, 2008

some facts: cerita mereka

walaupun cerita mereka rekaan semata-mata, tapi ada certain parts yang memang betul wujud.
antaranya...

1) kamus ada tebuk. ni mmg betul best. dulu kat skola aku ade senior buat mende nih. (bukan aku tau.. heh.)

2) pak guard berdedikasi. pak guard kat skola aku dulu mmg sgt,sgt,sgt tinggi dedikasinya. susa woooo nk kuar dulu.. tp, mekaseh byk2 la kan, sbb kami terhindar dari bahaya. heh. tengkiu pakcik!

3) mid valley as tempat lepak. huhu.. ni mmg haru sbb kitorang (aku and member2) buat mcm kat msia ni ade satu je soping complex. sikit2 mid.. muak gak kdg2..

4) fizik is sleeping time. haha.. teruk.. sungguh teruk.. tp dulu mmg waktu fizik je, flat! sume kepala atas meja. aku lagi la, cikgu baru lalu kat tepi (tyme f5 aku dok tepi tgkp) aku dah menguap. melampau tol aku dulu...

5) kalau menu DM harini ayam masak merah, komfem! sume berlari balik.. que pjg tak hingat! and, time ni la nak gune kuasa title 'senior' nak potong que..

6) permpuan dan majalah. ye.. spesies Rai mmg wujud. ramai lak tuh..


hehe. sememangnye, aku rindu zaman skola. (even aku tau ade yg takmo lgsg2 igt zaman skola, cam kwn aku =p). sbb tu la, cerita ni, setting dia secondary skul. aku rasa banyak yg aku boleh ceritakan kalau buat pasal zaman skola, berbanding zaman lain. yep, aku da rase zaman skola rendah, skola menengah, matrikulasi, universiti.. tp bg aku, zaman skola menengah plg best. percintaan selepas zaman tu, (konon as adult) sgt complicated. tak best. walau itu realitinya, tp aku tak suka bercerita pasal tu. aku mmg takde pengalaman (series..), tp based on pemerhatian sekeliling aku la. heh.

soooooo....., pasal cerita baru.. (aku terharu sungguh ade org nak bace cerita dari aku lagi =p), aku akan usahakan. tapi, aku tak boleh janji aku boleh post entry hari2 mcm yg aku buat utk cerita mereka. aku try ok, aku akan try.. supaya org tak boring tercongok menunggu. again, aku akan try, tp tak boleh nk janji.. okeh? get it? hehe.. tengkiu. =p

9 comments:

Unknown said...

satu blog yang agak menarik untuk dibaca...

Anonymous said...

haha..diff people but still da same cerita..
thanks 4 da n3..
n i'll waiting 4 next cerita..

pinat said...

huhuh,,cite zmn skolah la cite plg besh skali..
wat rndu zmn skolah je...hehe:p

the sedo gang said...

x0x0x0...
yg psl kamus tuhs..
mmg ader,
ade kwn cter...
har3!
lwk t0ol..
hp punyer psl!
ngee~
tp kn...
cter psl zmn2 sk0l ni mmg bez!
rianG gumbiRa jeQ...

ceritaku MEMORIKU said...

citer sys best22.n will tggu citer sys yg len lak.
chay0k2.lau de ag story.inform au.kik33-na`dz

miss said...

hmm.. tol apa yg kamu cakap cucur..
ad org yang tak nak ingat zaman secondary skol.. aku la tue..
mmg tak besh..
huh.. nightmare~~

umi kalsom said...

sy sokong 120%...
secondary skol..mmg time plg best atr semuanya...
even...mse tu..xsbr2 nk abis skol..
tp..ble fikir2 blik skang ni...
ah! MISS the past...:)
kwn2 dgn mcm2 kerenah...
ckgu2 lg....really feel like missing the skol!huhu

Anonymous said...

SALAM..FRIST TIME BG KOMEN NI..
HEHEHE..SY BARU JERR JUMPE BOLG NII..
APA2 PUN SY WISH THANKS SSSGT CZ BUAT ARI2 SY CERIA...:)

s0meboDy s0mEonE said...

ingat kan dak2 klaz aku jerp y tint0ng time fizik..
rpenyer ramai gak makluk2 kat mlaysia nie cam kte0wg..!!!
hakhakhak

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio