♡assalamualaikum

currently updating First.

Thursday, December 12, 2013

kesempurnaan yang tak ada apa pun.

apa yang sempurna?
Sharifah Amani
Fazura
Sonyeoshidae

tak.
tak ada apa.

cuba tanya macam mana mereka berdiri? kaki.
macam mana mereka makan? jari.

kau ada?
ada.

i'm not trying to say just build up your self confidence by having legs and fingers
but
ala
you know
cuba bina dengan apa kau ada

tak lawa? lantak.
tak pandai? lantak.

kau nak tunggu sampai semua benda kau ada?
bengong lah.

tudung aku macam teletubbies harini.
ah lantak!

7 comments:

notie said...

Salam sayang penuh kerinduaan. Dik Non akak rindu Ad lahhhh apa pun kesempurnaan hanya milik ALLAH SWT. Apa yang kita ada bersyukurlah diatas limpah kurnia NYA. Pss dah lama tak nampak kat pesta buku. Tak nak join kita orang ke?

cucuratap said...

kak notie nak joinnnn tapi tatau cane nak contact akak dah hehe

Uwais Al-Qarni said...

perghh .. cecepat baca entry ni. sekian lama xupdate. hikhik

Ketuk ketuk jari said...

jadilah diri sendiri,
tak sama dengan yang lain?
berbeza dengan yang lain?
pelik?
tak.
hiraukan itu semua.
itu semua unik sebenarnya.

~kelainan itu satu keunikan. :)

notie said...

Laaaa ye ke? Ok ni email akak tau nanti bagi no phone. notie.bakrian@gmail.com. Geng ulat buku pun dah lama rindu kat hang.... jom nanti kita leh gather-gather cam dulu

Qawiyy Zulkifli said...

Intro best dah. Laser yg membina. Cuma;

Yang last tu agak tergantung. I was expecting some advice :)

Ze_Mhis said...

Tapi teletubbies comel. Jadi awak comel la!

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio