♡assalamualaikum

currently updating First.

Tuesday, April 12, 2011

update pantas

final draft thesis- dah hantar

project- 3 stages all completed


not much things to do dah lepasni (please la tiada kesibukan lagi -_-) kecuali :

1) viva for thesis
2) presentation for law
3) 2 final exam paper (ow yeah 2 paper je jangan dengki)


oleh itu,
SILA BERHARAP DIRI INI AKAN RAJIN MENAIP SEMULA
(sebab dah janji taknak buat cerita tergantung tapi semangat tak datang2)


ok dah. nak habiskan update dengan pantas sebab nak berfoya-foya. bwahaha. padahal sebenarnya belum merdeka lagi.


oh ye. hai awak follower baru :) selamat datang ke blog yang suram ini. diharap awak tidak berharap untuk cerita terbaru sebab mungkin awak akan kecewa. sob T_T


dan haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii awak awak sekalian yang setia :) terima kasih. ye terima kasih sahaja. u know me well that i cant put my feelings into words and i'm bad in expressing things that i wanna say kan kan? cewah. bye.




27 comments:

ANGAH said...

hahaha... good luck :)

Unknown said...

fighting !!!!!!!!!

umi kalsom said...

Good luck cik cucur :)

••♥shidaradzali♥•• said...

gud luck yeah for ur :

1. final (owh same witth me 2 paper for final diz semester :D wiieee~~~)
2. viva
3. presentation

Bulanhijau said...

kandaa
kitorang tunggu kau !

*Good Luck xD

Anonymous said...

gudluck jgk tok cik cucur...moga dpermdahkn sgalanya n pasni cpt2 la ade n3 baru...
wa...rndu giler2 kat advidhaq!!!

Anonymous said...

all d best....^^

ima said...

haha. ktorg tunggu ko r cucur! wish u all da best! ;)

cud the ★ said...

xpe..sabar menanti...;)

Nisa said...

all the best cik cucur :)

notie said...

salam tuan tanah kedawung. Akak windu lah lama tak jumpa. Pesta buku takde bersantai di sana ke? hehehe sebenornya windu kat Ad juga ler... Semuga success ye tuk final exam. Chaiyok chaiyok... 'rela menanti......' *ala-ala lagu ogy ahmad daud

hestyrezyuda said...

adoi cucur ni.... up date about ur self kat FB pun dah cukup cucur.. kami paham dan ok jerk.. :P
dah janji kan nak tunggu until u betul2 free :D

good luck too dear :D

cimun3003 said...

cik cucur!
miss u!
miss haq too!
kekekekeke

nona said...

nenonenoneno...wuuuuuuuuuuu~cik cucur de la...wee~kipidap~kipidap~

adawiyahMS said...

yeah..pas nie cucur atap akan ada masa yang bnyk untuk menulis, menaip dan lain2 lagi...hahaha.. welcome back cik cucur.

belle.talib said...

sokey~
slowly. ^^

aya_miyuki said...

hihi..gudlark cik cucur...
can't wait 4 da new n3..♥

farah said...

yeay cikcucur will be back soon! * nak nangis! (terharu)* haha gila tak sabar. Gudluck exam!

Anonymous said...

kak cucur, gambate kudaisai! may allah bless sokmo...*peace*

khasyikelvin_ said...

cucur,
pulanglah cepat menulis!

Anonymous said...

slalunya aku bc diaorg tulih cik cucur or cucur je...tp kali ni aku ternmpk ada yg pggl kak cucur....agk kelainan di ctu,hehe..
by da way, finally.... ade dgr kabar berita dr kau kat blog ni which is a gud thing...smoga cucur di kurniakan kelapangan masa setelah sibuk semendang..u go girl, aku tggu entry ko ya :)
uyon.

Anonymous said...

missed jaja & ad damn much :)

jaz said...

gambate! ;)

Anonymous said...

Goog luck cik cucur...
Sgt memahami situasi final yr student..
coz i was going through the same situation..
X sabar menunggu kemunculan advidhaq..especially Ad =D

haikadove said...

hahahaa. tape tape. all the best ! :D
seronok gilaaa nk habis daaaa! *jeles*

Unknown said...

hoi hoi...

sy polower baru. xP

baru nk menelaah cerpen yg wujud di sini.

btw, awk tau siapa pemilik cerpen sempoi ni?cm besh, sempoi jer. xP

p/s :: sy gak ada hntar cerpen di sini, lau sudi bacala..vote amat dialu-alukan xD

Anonymous said...

name kite lily

kak cucur! kite masih tunggu update cite awak! dari kite form 2 lagi dah jadi silent reader kat sini. sekarang kat asasi jd dah 4 tahun kite hidup dengan cerita2. awak. fighting kak! miss u soo and your writing.

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio