♡assalamualaikum

currently updating First.

Monday, August 2, 2010

entry ikhlas

Surat akOo untuk semua peminat karya cucuratap
Kehadapan semua,
Cadangan nak bukak fan page ni bukan la baru. Lama dah sebenarnya tapi malang lah sebab cik cucur ni macam yang korang semua sedia maklum, agak kurang rajin (cakapjela aku malas pffh) dan banyak bergantung kepada mood dia yang sekejap ok sekejap tak macam pintu lif flat kastam tu. Lagi pun, takkan lah dia yang terhegeh-hegeh nak promo diri sendiri siap bukak fan page semua kan?
Maka aku selaku orang yang tak segan silu melantik diri sendiri jadi orang kanan kiri atas bawah depan belakang cik cucur ni pun bukak la satu page kat facebook (yang aku yakin 150% semua peminat cucur ada akaun fb) supaya kita semu dapat saling mengenali, berkongsi pendapat, bergurau senda dan jadi lagi rapat. (eleh bergurau senda konon sebenarnya kau nak carik geng yang boleh bergossip pasal novel kan? ceh)
Tapi macam biasalah, cik cucur ni memang berjaga betul dengan identiti dia so harapnya jangan lah ada yang mempertikaikan kenapa fanpage ni wujud tanpa cik cucur sendiri ada akaun fb dia. Aku pun dah lama tak jumpa dia. Mungkin lubang hidung dia dah bertambah dari dua jadi tiga sebab tu dia makin dasat menyorokkan diri.(rindu cakap rindu weh. cakap pintal2) Tapi takpe, insyaAllah aku akan paksa dia buat akaun fb asap. Apa-apa pun, aku harap page ni jadi medan kita semua untuk gandakan sokongan kepada cik cucur untuk terus menulis. Aku faham kalau ada yang tak suka dan rasa macam takde guna pun page ni, I’m sorry.
To end, sila la search ‘cucuratap’ di fb search box anda dan say something untuk naikkan semangat cik cucur untuk terus menulis. (gaya kau mcm aku dah nak bersara) Anda juga dialu-alukan untuk bukak topic perbincangan yang dirasakan menarik. Sokongan korang memang dihargai.
Terima kasih.

Yang suka menyibuk,
akOo




aku tukang upload (setelah diugut dan dipancing oleh akOo)- cucuratap.

15 comments:

akOo said...

kalau ye pun kau edit la kasi lawa sikit arrangement surat ni. sejibik2 pulak tu copy paste. haha

Aly said...

i like!!!

Addi said...

whoa nice la!! :D
super mantap dapat kawan macam ni. ^___^

Anonymous said...

ekekekekekekekee... =)

Tahniah cucur!~ nGaaaa!~
kikikikikki

-[[ aFaiSh ]]-

teruTERUbozu said...

dah LIKE dah ur fan page tuh....
=)

mizd said...

i like too!!!!!

Anonymous said...

hahahahaha! gila smgt kau akoo! mami

syima said...

suker suker!!!!

hihihihi (gigling ala manja)

srikandi said...

cik cucur
aku tak de fb, so aku tgok blog jeh lah..hekhek

p/s: xde keinginan nk bukak fb;-D

Unknown said...

i like!!!!!!!! pasti jd folower pnye! :)

akOo said...

mami: agak la. haha. tggu la tym ak malas nt kompom ap pon x jln :P

••♥shidaradzali♥•• said...

hehehehe...ak jejak fanpage tu :)

Moonchild said...

cik cucur..aku suke blog ko..sure fb ko pun aku kn suke...tambah plak 2 shbt(teruterubozu nsrikandi) aku pun suke ko...

cantabile said...

salam cik cucur :)
frankly i like the way u express urself. i mean u dont even try to hide that u have sucha great respect towards hlovate. i'm sure everyone does know that there are many blooming e-novelists that have a lil bit of hlovate essence in theirs.
glad that u have put so much effort in making your stories differ from others. simple yet sweet. yes i am getting hooked to ad n jaja :))

tata! have a good year ahead!
:)

haikadove said...

yeay! terbaik laaa ak0o~ hahaaa :D

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio