♡assalamualaikum

currently updating First.

Saturday, December 13, 2008

behind the scene : cerita mereka

Huhuhuhuhuhuhuhu… akhirnya! Sudah tamat.. end! Walaupun cume 14 epi, harap cerita ni berkesan la. Sebab aku seronok time tulis cerita ni, so aku nak orang yang bace pon sronok gak. Hehe. Cerita ni rekaan je, semua watak tu mmg tak pnah wujud. Sungguh! Jadi, kat sini aku nak feedback korang secare keseluruhannya..

1) Entry plg best?
2) Watak plg korg suke?
3) Entry plg low-tak best-tak berkesan?
4) Ade ape2 nak tanye aku?

Korang boleh la karang jwpn pjg2, then email kat aku>>> cucur.atap@yahoo.com
Nanti, aku akan reply and post komen korg kat sini. Bolehla kita kongsi sama2!
And again, thaks sbb bace cerita mereka. =p

4 comments:

Anonymous said...

sume best...aku suka sgt2.suka sgt.bos aku pun kata aku gila sbb gelak sorg2 dpn pc..
BEST SIOT.
buat lagi.aku suka gila

adek said...

ola~

adek rs cte ni mmg best..
xd scene yg xbest pn
kalo ad pn cm x pasan je..
xp

good job
gambate2

atiqah safiyyah said...

best.. suka vid.. hehe..
anyway.. gambare for the next writing..

syima said...

your stories are the best ever!!!
believe me!!
aku ni boleh kira kaki novel tahap hantu raya (bleh diconfirm oleh sume kawan2 aku)
tolong la buat cite banyak2..
plisss...
i'm addicted!!!!!

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio